Wat kan de iPhone 4S?

Het leek een tegenvaller toen Apple de nieuwe iPhone 4S aangekondigde. Iedereen zat immers te wachten op de iPhone 5. Maar wees gerust, ook dit toestel is weer een diamantje van Apple.

Hij is sneller…
Het toestel bevat een razendsnelle A5 chip, een veel betere 8! Megapixel camera en veel opslagruimte, namelijk tot 64 GB. De foto’s zijn eng goed en spatten werkelijk van het 3,5 inch Retina display/ scherm af. Nog nooit kon je met een toestel zulke scherpe en warme foto’s maken. Een filmpje maken met je 1080p full-HD video  is gemakkelijk en indrukwekkend.

Wat staat de S voor…
En de ‘S’? De S staat voor speed want dit toestel is door de dual-core processor veel sneller dan zijn voorganger. Daarmee is de iPhone 4S een van de snelste smartphones op de markt.

Wie is Siri…
Maar vergeet Siri niet. Al kan je met Siri nu alleen nog Engels ‘spreken’; Siri blijkt een ware concurrent voor Google als het gaat om alledaagse vragen als, hoe is het weer en wat is de tijd. Ook kan je je toestel vragen om het alarm voor morgenvroeg aan te zetten.  Maar ook een Tibetaans restaurant vinden in een straal van bijvoorbeeld 20 KM is ook gemakkelijk. Stel gewoon je vraag en Siri doet het werk. Ook kan Siri je e-mailberichten voorlezen.

De iPhone 4S is absoluut een grote verbetering. De beste bouwkwaliteit en techniek, nog meer functies en super besturing.

Het is Apple ook gelukt om het iOS 4 besturingssysteem nóg verder te verbeteren. Het toestel is hierdoor super snel.

De iCloud…
En dan de iCloud. Hiermee maakt je back ups van alles eigenlijk; foto’s, je agenda, muziek. Noem het maar op. En veilig. En natuurlijk communiceer je met een toets met alle andere Apple apparaten als de iPod of iMac. Je kunt tot 5 GB gratis in de iCloud opslaan.

Je kunt de iPhone 4S krijgen in de 16, 32 of 64GB uitvoering.