Vodafone iPhone abonnement

Als er een provider is die goed en snel internet aanbiedt is het Vodafone wel. Vodafone is een prima provider om je iPhone abonnement af te sluiten. Men biedt 2 ‘iPhone abonnementen’ die we hieronder zullen behandelen. Dit is het iPhone Messaging en iPhone Smart abonnement.

Verschil iPhone Messaging en iPhone Smart
Vodafone heeft een goedkoop en een duurder abonnement. Het dure abonnement is het ‘iPhone Smart’ abonnement. Dit abonnement biedt 2 voordelen ten op zichten van het iPhone Messaging abonnement. 1.  de internetbundels zijn groter en 2. de snelheid van het internet is hoger. Zo heeft Messaging een downloadsnelheid van maximaal 7,2 Mbps en de Smart variant een snelheid van maximaal 14,4 Mbps.

Keuze
Wij zouden vooral de keuze van de sneheid van het mobiel internet laten afhangen. Gebruik je je telefoon buiten het Wifi netwerk alleen voor tekst updates van je facebook en bezoek je zo nu en dan een website, dan kan je prima af met het goedkopere ´iPhone Messaging´ abonnement. Beide abonnementen hebben onbeperkt smsen als standaard. Messaging rekent af per belminuut en het duurdere abonnement rekent af met de eerste minuut, daarna per seconde.

Welke iPhone’s?
Vodafone biedt de iPhone 4 en de iPhone 4 S aan (16 GB, 32 GB en 64 GB). Beide toestellen zijn in het wit en zwart verkrijgbaar.

Aanbiedingen
Vodafone heeft regelmatig goede aanbiedingen op iPhone abonnementen.