T-Mobile iPhone abonnement

T-Mobile was de eerste in Nederland die de iPhone mocht verkopen. Een prima provider en één die bovenop de nieuwste ontwikkelingen zit. En ook nog onbeperkt internet kent. Naast de iPhone 4 en de 4S verkoopt T-Mobile ook de iPhone 3GS 8 GB.

T-Mobile biedt 2 speciale iPhone abonnementen aan, namelijk de iSmart en Smart Plus.

Verschil iSmart en Smart Plus
Smart Plus is de goedkoopste van de twee en dit betekent dat je minder snel internet hebt tot 3.6 Mbps. Bij iSmart is dat 14.4 B. Bij iSmart heb je onbeperkt smsen en bij Smart Plus niet. Het datalimiet bij Smart Plus ligt op 1000 MB en bij iSmart op 2000 MB. Men heeft nog een goedkoper abonnement, Smart Start, maar dat is niet aan te raden voor de iPhone.

Keuze
Je kunt prima uit de voeten met het Smart Plus abonnement. Dit raden wij dan ook aan. Het iSmart is voor de echte ´addict´ en biedt ook nog eens onbeperkt smsen. Smart Plus biedt mobiel internet tot 1000 MB per maand. Dit is meer dan voldoende voor een gemiddelde gebruiker.

Welke iPhone’s?
T-Mobile heeft de volgende iPhones in het bestand, de iPhone 4 8 GB en de iPhone 4 S aan (16 GB, 32 GB en 64 GB) en dus de iPhone 3GS 8 GB. T-Mobile biedt de toestellen in zowel white als black aan.  

Aanbiedingen
T-Mobile heeft regelmatig goede aanbiedingen op iPhone abonnementen.