KPN iPhone abonnement

KPN is natuurlijk de bekendste provider van Nederland en staat bekend om het stevige en dekkende netwerk. Prima kwaliteit, zeker ook als je je iPhone abonnement wilt aanschaffen. Je bent overal bereikbaar en hebt goed en snel mobiel internet.

KPN biedt geen speciale iPhone abonnementen aan, maar kent wel drie smartphone abonnementen. Het Bel-SMS, Bel-SMS-Web en het Bel-SMS-WebXL.   

Verschil Bel-SMS, Bel-SMS-Web en het Bel-SMS-WebXL
Het Bel-SMS is alleen om te bellen en smsen. Je kunt wel internetten maar betaalt per MB. De andere 2 abonnementen bevatten wel mobiel internet.

Keuze
Bel je eigenlijk alleen met je iPhone, dan kan je goed af met een Bel-SMS abonnement. Wil je toch internetten, dan betaal je per MB. Wij zouden dit niet aanraden, je hebt je iPhone immers niet voor niets. Het abonnement, Bel-SMS-Web, raden we wel aan. Hier zit ook mobiel internet bij en je kunt zelf bepalen hoeveel je per maand wenst. Het Bel-SMS-WebXL is het duurste abonnement en biedt eigenlijk niet iets extra.

Welke iPhone’s?
KPN heeft de volgende iPhones in het bestand, de iPhone 4 8 GB en de iPhone 4 S aan (16 GB, 32 GB en 64 GB). KPN biedt de toestellen in zowel white als black aan.  

Aanbiedingen
KPN heeft regelmatig goede aanbiedingen op iPhone abonnementen.