Hi iPhone abonnement

Hi heeft altijd prima deals als het gaat om kortingen op abonnementen. Zo ook op het ‘iPhone Messaging abonnement’. Bovendien geniet je nog extra service als je je iPhone abonnement afsluit bij Hi.  Men kent drie verianten van het Messaging abonnement.

iPhone leasen
Overigens kan je bij Hi een iPhone, leasen. Voor een kleine vergoeding per maand krijg je extra service. Is je iPhone kapot, dan krijg je binnen 4 uur een nieuw Hi leasetoestel. Dit leasen is bij Hi de enige manier om een toestel te kunnen gebruiken. Lees hier alles over het leasen van een iPhone.

Verschil Medium, Large en XL
Bij alle drie de varianten kan je onbeperkt berichten sturen en bij Large en XL krijg je gratis sms. XL biedt het snelste internet tot 14 Mb/s, daarna Large tot 7 Mb/s en Medium tot 2 Mb/s.

Keuze
Het mooi bij Hi is, is dat je niet verplicht bent om ook smsjes in te kopen. En je kunt zelf bepalen hoeveel belminuten je koopt, naast je internetbundel. Wij adviseren als je een normale iPhone gebruiker bent de Hi Large te nemen. Snel internet en meer dan genoeg MB’s voor een maand, 1000. Daarnaast krijg je gratis sms-en. Daarna kun je zelf bepalen hoeveel belminuten je wilt aanschaffen.

Welke iPhone’s?
Hi heeft de volgende iPhones in de webwinkel, de iPhone 4 8 GB en de iPhone 4 S aan (16 GB, 32 GB en 64 GB). Natuurlijk zijn de toestellen in zwart en wit te koop.

Aanbiedingen
Hi heeft regelmatig goede aanbiedingen op iPhone abonnementen.